Motiverende Gespreksvoering in de praktijk
 
boek Rob d'Hondt Training coaching ontwikkeling Motiverende gespreksvoering
 
 

Praktijkboek

Heb je een training Motiverende Gespreksvoering gevolgd en wil je ermee aan de slag? Dan is dit boek voor jou een must. Houding, vaardigheden, strategieën; Joke Claessens en Rob d’Hondt vertellen je er alles over in het Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering. Beknopt en helder komen alle aspecten aan bod, geïllustreerd met duidelijke voorbeelden en oefeningen. Het boek is ook geschikt voor gebruik in het hoger onderwijs.

 
image001.jpg
 
 

Heb je het boek al? Ga direct aan de slag.
Download de werkbladen →

 
 
intro_rob.png
 
 
 

Veranderen vanuit eigen kracht

Motiverende Gespreksvoering is een effectieve gespreksstijl voor het vinden van motivatie als basis voor groei en ontwikkeling. De positieve benadering opent de weg naar verandering en is waardevol voor mensen en organisaties. 

Leren werken vanuit Motiverende Gespreksvoering kost tijd, moeite en middelen en niet te vergeten zelfdiscipline. De resultaten maken de investering echter meer dan de moeite waard.

 
_DSC5358-bewerkt-1-5-113.jpg
 
 
beige.png
 
 
 

“Motiverende Gespreksvoering zit inmiddels in het DNA van de organisatie. Medewerkers leveren met MGV een krachtige bijdrage aan het herstelproces van onze cliënten. Het professionele gebruik van MGV vergt onderhoud. Dit boek weet te inspireren en zal daarmee bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze professionals.“

— Fred Gruter, Zienn Opvang en Ondersteuning —

 
 
 
 
 

Wil je je nog meer ontwikkelen?

Kies dan voor training & coaching

 
 
 
Rob d'Hondt Training coaching ontwikkeling Motiverende gespreksvoering
Rob+d%27Hondt+Training+coaching+ontwikkeling+Motiverende+gespreksvoering
Rob d'Hondt Training coaching ontwikkeling Motiverende gespreksvoering
 
 
 
blauw_wit.jpg